top of page
Bonbonier-Budapest-Brunch-Coffee-Breakfast (143)_edited.jpg

Brunch

heinemannak_C.png

Bonbonier Brunch
Reggeli kézműves finomságok

Péntek, Szombat, Vasárnap: 08:30 - 14:00

A Bonbonier Brunch egy új lehetőség. A brunch egy olyan étkezés, amelyet általában reggeli és ebéd közötti időszakban fogyasztanak, és sokféle ételt tartalmaz. A Bonbonier Brunch a világ különböző tájairól származó ételeket, sok nemzet konyháját ötvözi.

Bonbonier-Budapest-Brunch-Coffee-Breakfast (23).jpg

Brunch ételeink változatos kínálatával várjuk a Bonbonier kávézó  gaztroműhelyben! Kézműves minőségi ételeinket mindig friss, gondosan kiválasztott alapanyagok felhasználásával készítjük.​​

Bonbonier-Budapest-Brunch-Coffee-Breakfast (127).jpg

Próbálja ki a különleges ételeinket, amelyek csak a brunch időszak ideje alatt állnak rendelkezésre. Várjuk egy családi vagy baráti, vagy akár egy üzleti csoportos találkozóra.

Egyéni vagy csoportos brunch

A Bonbonier nagyszerű Brunch lehetőség egyéni vagy csoportos reggelire vagy ebédre. A Bonbonier kávézó egy gasztroműhely, mely tökéletes, családi vagy baráti, vagy akár egy üzleti találkozóra. Nagyszerű lehetőség, hogy élvezze a finom ételeket és a barátságos hangulatot.

Bonbonier-Budapest-Brunch-Coffee-Breakfast (140).jpg

Brunch időszak

Próbálja ki a különleges ételeket, amelyek csak a brunch ideje alatt állnak rendelkezésre.

Péntek Szombat Vasárnap

08:30 - 14:00

Brunc-Bonbonier-Time-clock copy.png
Bonbonier-Budapest-Brunch-Coffee-Breakfast (84).jpg

Friss alapanyagok

Mindig friss, gondosan kiválasztott alapanyag felhasználásával készítjük ételeinket. Minőségi alapanyagokból és a közelben található Budapest legnagyobb fedett piacáról a Központi Vásárcsarnok a Fővám térnél

A Bonbonier Brunch nagyszerű lehetőség egyéni vagy csoportos reggelire vagy ebédre. A kávézó  tökéletes hely egy családi vagy baráti, vagy akár egy üzleti találkozóra. A BonBonier brunchja egy nagyszerű módja annak, hogy élvezze a finom ételeket és a barátságos hangulatot.

Édes finomságok

Ha az édes ízeket kedveli akkor a Brunch menüben megtalálja a legédesebb falatokat is, vagy az édesség kínálatunkban biztosan van olyan ami a legédesebb az ön Ön számára, akár édes sütemény, bonbon, édes péksütemény, vagy fagyi.

Bonbonier-Budapest-Brunch-Coffee-Breakfast (153).jpg
Bonbonier-Budapest-Brunch-Coffee-Breakfast (94).jpg

Brunch vagy villásreggeli lehetőség budapesten

Ha a legjobb reggeliző helyet keresi, Budapest sok lehetőséget kínál.
Budapesten egyre több a reggelizőhely, ahol egy jó brunch indíthatja a napot.
A Bonbonier gasztroműhelyben szeretettel várjuk különleges Brunch menü kínálatunkkal Péntek, Szombat, Vasárnap 08:30-tól 14:00 óráig

Asztalfoglalás

Csoportos brunch? 40 főig tudunk csoportokat fogadni! Csoportok esetén foglaljon asztalt előre!

bottom of page