top of page

KÁVÉ

78649908_2603788659703335_4952929502331142144_n.jpg

KÁVÉ

heinemannak_C.png


A Bonbonier Kávézó nem csupán egy hely, ahol kávét szolgálunk fel. Itt a kávé a szenvedélyünk, és ezt az élményt minden egyes vendégünkkel szeretnénk megosztani. Fő célunk, hogy kiváló minőségű kávét kínáljunk, amely képes megragadni a világ legfinomabb Arabica babjainak varázslatát. 

Bonbonier kávék

Kávéinkat a világ minden tájáról válogatjuk, csak a legjobb 100% Arabica kávét kínálva. Hiszünk abban, hogy a kávézás nem csak a nap indítása, hanem egy művészet is, amely összekapcsol bennünket a világ más részeivel. Kínálatunkban találhatóak a legfinomabb eszpresszók, lattek, cappuccinók, és a ritkább kávéfajták is. A kávérajongók a hagyományos ízek mellett számos különlegességet is felfedezhetnek nálunk.

Bonbonier-Budapest-Brunch-Coffee-Breakfast (26).jpg

A kávézás egy időtlen szokás, amely az egész világon összeköt minket. A reggeli kávé elkészítése, a csésze kiválasztása, a tökéletes hőmérséklet elérése mind részei ennek a rituálénak. Sokan számára a kávézás nem csupán az ébredést segíti, hanem az egész nap ritmusát határozza meg.

Egy csésze kávé gyakran a nap első pillanatának csendjét, a barátokkal eltöltött időt, vagy egy fontos üzleti találkozó kezdetét jelenti. Kávézás közben megállíthatjuk az időt, elgondolkodhatunk, vagy csak élvezhetjük a kávé ízét és aromáját. 

 

A Bonbonier Kávézóban mindezt a kávé szeretetétől vezérelve tesszük, és szeretnénk, ha vendégeink megtapasztalnák ezt a szenvedélyt minden egyes kortyban. Kávézónk egy találkozóhely, ahol a kávézás élménye összeköt minket, és lehetőséget nyújt a nyugalomra, a beszélgetésekre, vagy csak a világ megfigyelésére egy csésze kávé mellett.latunkat, és látogasson el hozzánk személyesen, hogy megtapasztalhassa a Bonbonier kávézás élményét.

bonbonier_etiopia_kave
bonbonier_brazil_kave
bonbonier_columbia_kave
bonbonier_forrocsoki_madagascar
bonbonier_forrocsoki_ecuador
bonbonier_forrocsoki_venezuela
bonbonier_forrocsoki_peru
bonbonier_forrocsoki_delamerika
bonbonier_forrocsoki_jamaica
bottom of page